De beste raambekleding voor jouw draai kiepraam!

Het draaikiepraam of kiep kantelraam is een handig raamsysteem! Het vinden van de juiste en geschikte raambekleding is vaak een uitdaging. Wanneer je het raam bijvoorbeeld naar binnen kiept, is het belangrijk dat de raambekleding niet in de weg hangt. Daarom hebben wij voor jou de beste raambekleding voor een draaikiepraam op een rij gezet. 

Raambekleding voor jouw draai kiepraam

Raambekleding geeft uitstraling aan jouw ramen! Door de innovatieve oplossing hoef je niet te boren in de kozijnen, waardoor de kozijnen onbeschadigd blijven. Kies voor de juiste raambekleding en geniet van de prachtige look en handige voordelen!

Bekijk alle raambekleding voor draai kiepramen op: https://raamdecokunststofkozijnen.nl/

Prachtige jaloezieën voor een draai kriepraam

Een geliefde favoriet! Jaloezieën zijn echte sfeermakers voor de ramen, daarom kiezen veel mensen voor jaloezieën. Ze zorgen namelijk voor een gezellige en huiselijke uitstraling! Daarnaast hebben ze een zonwerende functie en geven de nodige privacy. Praktisch en tegelijkertijd een geweldige aanvulling op jouw interieur. Wist je dat lamellen nu ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren?! Geef jouw interieur een hippe twist met deze trend!

Stralende Plissé gordijnen voor jouw draai kiepraam

Ken je het handige aluminium systeem van de plissé gordijnen al? Dit systeem combineert twee soorten gordijnen! Op deze manier hebben de plissé gordijnen een day’n night functie. Geniet van jouw nachtrust met de verduisterende functie van de plissé gordijnen! Naast de day’n night bestaat er ook de zogeheten: Splendid Pliss variant. Een ideale mogelijkheid voor jouw draai kiepraam, want Splendid Pliss plisségordijnen zijn ook speciaal geschikt voor kunststof kozijnen.  Daarnaast heb je ook nog keuze uit verschillende kleuren en transparanties! Splendid pliss plisségordijnen geven een unieke uitstraling! Met een top down bottom up bediening, zo kies je zelf waar het plisségordijn het raam bedekt. Ideaal toch?!

Praktische Rolgordijnen voor jouw draai kiepraam

Laat jouw draai diepraam stralen en kies voor een prachtige stofsoort en print! Kies voor een lichte of juist verduisterende stof zodat jouw draai kiepraam naar wens is. Rolgordijnen zijn functioneel, praktisch en geven karakter aan het draai kiepraam. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*