Hoe je je website kunt bouwen

Een linkbuilding strategie kan bijdragen aan betere rankings en verkeer door organisch zoeken. Bovendien is linkbuilding voordelig om een ​​aantal andere redenen die gunstig kunnen zijn voor je organisatie. We moeten linkbuilding niet beschouwen als een onafhankelijke activiteit, maar eerder als iets dat verband houdt met andere aspecten van je website en waarvan het voordeel verder reikt dan de koppelingen zelf.

Relaties opbouwen met anderen

Een linkbuilding specialist kan je helpen bij het bouwen van backlinks. Je kunt dit echter ook doen door relaties met anderen op te bouwen. Het bouwen van backlinks vereist vaak contact met andere website-eigenaren en blogs in je vakgebied. Dit soort outreach omvat meestal de marketing van iets nieuws dat je onlangs hebt geproduceerd, zoals een stuk inhoud of een infographic. Het verwerven van een link is een typisch doel van outreach, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen dit. Door middel van outreach kun je mogelijk langdurige verbindingen tot stand brengen met belangrijke influencers in je branche. Als gevolg van deze banden kan je bedrijf in hoog aanzien komen te staan ​​en veel vertrouwen winnen. Zelfs als we linkbuilding even vergeten, is het feit dat je relaties opbouwt voor je bedrijf al een waardevolle actie. Je kunt ook relaties opbouwen met mensen in het schrijvende of rapporterende beroep. Door dit te doen, is het mogelijk dat die mensen degenen zijn die contact met je opnemen en om hulp vragen in plaats van andersom.

Betekenisvolle acties leiden tot zinvolle resultaten

Links kunnen spontaan ontstaan ​​als gevolg van andere acties waarbij het primaire doel niet is om links te genereren. Als je bijvoorbeeld een gloednieuw product introduceert dat nog nooit eerder is gezien, ontvangt je als direct gevolg hiervan hoogstwaarschijnlijk veel links naar je website. Het produceren van een geweldig product en het schrijven van een fantastisch stuk inhoud kan garanderen dat je website door veel mensen wordt bezocht en zelfs wordt gelinkt. Als je een fantastisch stuk inhoud schrijft met de bedoeling dat het de meest nuttige gids in je sector wordt, dan ontvang je waarschijnlijk ook links.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*