Voor welke tuinstoelen ga jij?

Voor welke tuinstoelen ga jij?

Zomer, de periode waar we met vrienden of familie kunnen genieten van het lekkere weer en tot in de late uurtjes buiten kunnen zitten. Comfort is daarbij erg belangrijk en gaat alleen met de juiste kunststof tuinstoelen. Heb je al een tuinset of ben je daar nog naar op zoek, dan weet je dat er veel verschillende modellen verkrijgbaar zijn waaruit je de juiste keuze moet maken. We proberen er een paar voor je op een rijtje te zetten om de keuze voor jou gemakkelijker te maken.

Stapelbare stoelen

Een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen bij het aanschaffen van nieuwe tuinstoelen, is het feit of deze stapelbaar moeten zijn. Een tuinstoel stapelbaar kunststof kan in de koudere maanden gemakkelijk opgeborgen worden. Bijvoorbeeld in een hoekje of in de schuur. Zeker wanneer je over een wat kleiner terras beschikt zijn stapelbare stoelen ideaal. Laat je ze staan, dan is dit zeker geen must.

Inklapbare (standen)stoelen

Niet alleen stapelbare stoelen zijn een keuze, ook inklapbare stoelen. Het zijn tuinstoelen die je gemakkelijk na gebruik in kunt klappen en kunt opbergen, maar dat niet alleen. De rugleuning van een inklapbare stoel is ook vaak te verstellen. Dit moeten we ook wel standenstoelen, hierbij kun je even heerlijk achterover leunen na het eten of overdag heerlijk van de zon genieten.

Kunststof stoelen met of zonder armleuning

De volgende keuze die je moet maken, is een stoel dat wel of niet beschikt over een armleuning. Het verschil zit hem in de looks, de ruimte en het comfort. Zo neemt een stoel met armleuning meer ruimte in beslag, maar vinden velen het wel fijn om hun armen hierop te kunnen rusten. Dit is voor iedereen natuurlijk een eigen voorkeur, maar belangrijk om hier goed over na te denken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*