Zet met sieraden de puntjes op de i!

We hebben het allemaal wel eens. Je bent net wakker en je bent je aan het klaarmaken. Na uren voor je kast gestaan te hebben, heb je dan eindelijk de perfecte outfit voor de dag gevonden. Maar er mist toch nog iets. Ja natuurlijk, sieraden! Door middel van sieraden kan je een outfit helemaal compleet maken. Ga jij voor chunky sieraden of juist wat fijne sieraden? Zet met verschillende sieraden de puntjes op de i!

Draag de initialen van jouw favoriete personen of huisdieren mee

Een sieraad wat niet kan ontbreken aan je outfit is de ketting met letter. Met veel verschillende soorten jasseron en bedels in het zilver, verguld goud of verguld rosé goud. Zoveel keuze! Het leukste hieraan is dat je het helemaal kan personaliseren. Draag de initialen van jouw favoriete personen of huisdieren elke dag met je mee. Hoe leuk om dit ook cadeau te doen! Neem bijvoorbeeld een ketting met letter samen met een vriendin en voilá, de perfecte vriendinnen ketting. Dit trendy sieraad maakt je outfit echt helemaal af!

Iets wat je tegenwoordig ook steeds meer ziet, is het layeren van kettingen. Een korte chunky ketting staat bijvoorbeeld super leuk met een wat langere fijne ketting. Een leuk laagjes effect, wat een basic shirt leuk kan opfleuren! Of wil je nog een stapje verder gaan, door bijvoorbeeld een korte ketting met letter en een lange ketting met gravure.

Dus de volgende keer dat je uren voor je kast staat, voor de perfecte outfit, vergeet dan ook zeker niet nog even naar je sieraden te kijken!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*