Je eigen badkamermeubel samenstellen

Je eigen badkamermeubel samenstellen doe je eenvoudig via bathroommanufactory.com. Zo bepaal je zelf wat je precies in huis haalt. En het wordt je ook nog gemakkelijk gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel 90 cm. Dit is de gemiddelde maat die je kunt krijgen bij bathroommanufactory.com en past in de meeste badkamers dan ook prima. Meet het voor de zekerheid natuurlijk wel even op of de breedte van 90 centimeter ook in jouw badkamer past. Daarna kun je verder met het samenstellen van je eigen badkamermeubel. 

Het model 

Kies bijvoorbeeld het model van jouw voorkeur. De modellen lijken op zich op elkaar, maar hebben kleine verschillen. De ONE en de TWO+ hebben bijvoorbeeld geen handgrepen op de lades zitten. Bij de TWO heb je wel handgrepen op de lades. De modellen hebben gemakkelijke namen. Het verschil tussen de ONE en TWO(+) is namelijk dat de ONE één lade heeft en de TWO en TWO+ beide twee lades hebben. Dit zijn de modellen die je kunt kiezen voor jouw badkamermeubel 90 cm.  

De kleur 

Als laatste kies je nog voor de kleur die past bij jouw badkamer of jouw nieuwe badkamer. Een badkamermeubel 90 cm kan namelijk eenvoudig de hele look van je badkamer veranderen, maar je badkamermeubel kan ook onderdeel zijn van je badkamerrenovatie. Je hebt hier ook weer drie opties. Twee houtlooks, een donkere en een lichte variant, en glanzend wit. Heel andere sferen door alleen de kleur. De keuze is aan jou. 

Als je meer of minder ruimte hebt 

Mocht 90 centimeter toch te breed zijn voor jouw badkamer, dan kun je bij bathroommanufactory.com ook dezelfde modellen en kleuren in een meubel van 70 centimeter breed krijgen. Of als je meer ruimte hebt en deze wil benutten, bijvoorbeeld voor meer opbergruimte, kun je kiezen voor een meubel van 120 centimeter breed.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*