Architect in Hilversum

Zoek je een architect Hilversum? Dan ben je bij Engel Architecten aan het goede adres. Dit is een bewezen betrouwbaar bedrijf die een hele unieke stijl heeft. Ook beschikken ze over uitgebreide kennis en hebben veel ervaring. Het is mogelijk om in gesprek te gaan met het bedrijf, om erachter te komen wat al jouw wensen zijn en hoe je ze het beste uit kan laten komen tot een geheel concept. Het bedrijf bestaat al sinds 2005 en het is opgericht om mensen te kunnen helpen met een droomwoning te ontwerpen.  

Over Engel Architecten 

Engel Architecten heeft vijf tot zeven medewerkers in dienst, waar ze aan verschillende projecten werken. Dit kan gaan over grote woongebouwen, villa’s of juist kleine verbouwingen voor in je huis. Op de website vind je een overzicht van iedereen die daar werkt met een kleine beschrijving over de personen. Daar vind je onder andere de opleidingen die ze gevolgd hebben, wat ze van plan zijn om nog te volgen en ook hun ervaring die ze al hebben opgedaan. Mocht je willen samenwerken met dit bedrijf, weet dan dat er een persoonlijke aanpak wordt gehanteerd. Dit doen ze om ervoor te zorgen dat alles naar wens is en dat elk ontwerp uniek is. 

Modern woonhuis

Hoe ziet een kennismakingsgesprek er uit? 

Er zijn verschillende dingen die worden besproken tijdens een kennismakingsgesprek. Er wordt verteld hoe een bouwproject eruit ziet en wordt er gekeken naar de duur en de fases die tijdens het traject worden doorlopen. Ook worden er berekeningen gemaakt van de bouwkosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Tijdens het kennismakingsgesprek is er natuurlijk ook alle ruimte voor vragen over het ontwerpen en bouwen van een woning. Via de website kan je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, maar mocht je dat liever telefonisch willen doen is dat ook helemaal geen probleem. Alle informatie die je hiervoor nodig hebt is op de website te

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*