Geef je slaapkamer een make-over zonder geld uit te geven!

Je slaapkamer een geheel nieuwe look geven, betekent niet dat je je budget moet opblazen. Eigenlijk hoef je helemaal geen geld uit te geven. Gebruik deze slimme tips en trucs om de dingen die je al hebt beter naar voren te laten komen in je kamer.

Verplaats hanglampen

Als je een paar hanglampen in je kamer hebt, waarom zou je dan geen nieuw brandpunt creëren door ze boven je nachtkastjes te hangen?

Stapel de kussens op

Bij twijfel, kies je altijd voor meer kussens. Mix en match wat je al hebt voor een relaxte uitstraling.

Leg een kleed neer

Je kunt je slaapkamer een gezellige make-over geven door een vloerkleed uit een andere kamer te gebruiken. Als het te klein is voor onder je bed, plaats het dan langs de rand van het bed of onder een staande spiegel of plant.

Haal meer uit je spiegel

In plaats van je spiegel aan de muur te hangen, plaats je hem tegen de muur voor een casual look. Dit creëert de illusie van ruimte in je kamer door het plafond hoger te laten lijken.

Maak een statement muur

Als je een interessante collectie in huis hebt, gebruik die dan om een opvallende muur boven je bed te creëren. Groepeer items in oneven aantallen voor een samenhangend uiterlijk.

Groen toevoegen

In plaats van je kamer te vullen met dure snijbloemen, pluk je een paar blaadjes uit je tuin en zet je ze in een glazen pot op je nachtkastje. Dit werkt vooral goed in combinatie met een botanische print in je gordijnen of bedlinnen.

Hang textiel aan de muur

Interessant textiel zoals getextureerde tafelkleden of geborduurde spreien kunnen worden gebruikt als kunstwerk voor je muren.

Maak een tentoonstelling van kunstwerken

Zet een groep van verschillende kunstwerken in verschillende formaten en kaders neer om een interessant display te creëren.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*